Det mest konstiga filmen det här året.. Rolig ide att olika sidor av huvudpersoner gestaltas av flera skådespelare. Blandat kvinnor och män. Lite originellt men kanske  klyschig på samma gång. Bra rollprestationer men filmen skulle vinna på att Annas huvudkaraktär skulle ha gestaltas av en annan skådis. Uppfattar inte Anna så duktig som skådis, faktiskt. Regissör, författare – ja men i duett med Mikael Persbrandt förlorar hon, det blir så tydligt. Intressant var det i varje fall och kanske lite för sexualiserat  för min smak. Inte för att jag är pryd, snarare vill man gärna diskutera de stora frågor film ändå lyfter med sina barn och då kunde man ju titta på filmen med lite yngre ungdomar än man kan göra det nu. Inte får att jag har yngre barn men vet inte om jag känner mig bekvämt att se även med mina vuxna barn på sexscener i djurdräkt. Kanske är jag lite pryd ändå. Filmens huvudfråga är faktiskt, enligt min uppfattning, vad är på riktigt och vad är ”på låtsas” i film och hur tittarna kan luras.  Det är en av de största frågorna i vår tid! Vad är sant av  det vi ser på skärmen?!!

Sen lite mera av egna kommentarer: tyckte inte att det var så passionerad mellan Anna och Mikael, men det är min personliga åsikt. Och sex i vargkläderna kanske bortom vad min prydlighet kan klara. Men bra, Anna, du överraskar och jag gillar det. Väntar nya projekt att slå i bitar invanda tankemönster!